Ingeniør til torpedo- og sonarsystemer i Søværnet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv arbejde med torpedosystemer og sonarer?

Om os

I Maritime Division under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), arbejder vi blandt andet med anskaffelser, drift og vedligehold af torpedo- og sonarsystemer på Søværnets skibe.

Du bliver en del af en sektion med 7 kollegaer, civile (ingeniører) og militære, der anskaffer nyt materiel og materielsystemer, installerer, modificerer, tester og dokumenterer. Vi sikrer materiellets efterfølgende drift, og når systemernes tekniske levetid ender, står vi også for bortskaffelsen.

Du får udfordrende og varierende opgaver, teamwork, uformelt og afvekslende arbejdsmiljø, godt kollegialt samarbejde og en arbejdsdag, hvor du i høj grad selv tilrettelægger dine opgaver.

Om stillingen

Du har ansvaret for et torpedosystem, bestående af torpedoen, håndteringssystem og affyringssystem med ildledelse, der er integreret med skibets kommandokontrolsystem.

Du støtter dine kolleger på driften af større sonarsystemer til detektion af ubåde. I arbejdet med anskaffelser, indgår du i teams, der udarbejder udbudsmateriale og tekniske specifikationer.

Du arbejder med systemintegration, installationsteknik og dokumentation og du udarbejder den efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesdokumentation. I arbejdet med materielvedligehold, samarbejder du med Sensor-, Torpedo og Installationsværkstedet på Flådestation Frederikshavn og Flådestation Korsør.

På torpedosystemets område samarbejder du med internationale partnere og leverandører. Opgaverne du arbejder med, løses i et alsidigt miljø, hvor du samarbejder med Søværnets sejlende medarbejdere, leverandører og værksteder.

Vi giver dig et introduktionskursus, der giver dig indblik i FMI, og du tilbydes relevante kurser og deltager i aktiviteter, der udvikler dine kompetencer til at bestride stillingen

Dit faste arbejdssted er i FMI hovedsæde i Ballerup, men arbejdet indebærer nogen rejseaktivitet, nationalt og internationalt, og desuden lejlighedsvis sejlads med Søværnets enheder.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund som svagstrøms- eller stærkstrømsingeniør eller tilsvarende (diplom- eller civilingeniør).

Hvis du ikke har erfaring med følgende, så giver dig den fornødne uddannelse og træning:

• SAP R3, bl.a. til anskaffelse og vedligehold
• Projektarbejde. Forsvaret anvender Prince 2 og tilbyder uddannelse i Prince 2
• Forhandling
• Integration og installation af komplekse systemer
• Specifik system uddannelse

Du indgår i teamwork med kollegaer, men løser også selvstændigt forskelligartede opgaver og sikrer, at de bliver fulgt til dørs. Du er en proaktiv, fleksibel og en engageret medspiller, der har fokus på et godt samarbejde. Du er god til at kommunikere, og kan formulere dig på skrift og i tale, på dansk og engelsk.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i Staten. Alt efter dine kvalifikationer, har du mulighed for at forhandle et tillæg. Du får en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til sektionschef Kim Mohr Frederiksen på telefon 4138 3289 eller via mail: FMI-MA-CHVMV@mil.dk. Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Karin Dupont på telefon 3266 5188.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis snarest og senest den 25. august 2023. Vi holder samtaler i uge 36.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Mere om FMI
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup. FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FMI KAMA, Vestre Strandvej 19, 9990 Skagen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184729&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883489

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet