Frederikshavn fejrer Danmarks udsendte på national flagdag 5. september

Foto: Frederikshavn kommune.
dato

Den nationale flagdag den 5. september bliver fejret i Frederikshavn Kommune med anerkendelse og hyldest af Danmarks udsendte

Danmarks nationale Flagdag den 5. september bliver markeret med stor respekt og beundring for de danske udsendte, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats rundt omkring i verden. Denne dag er dedikeret til at anerkende og hylde deres bidrag.

Arrangementet finder sted den 5. september fra kl. 15.00 til 16.30 i Kulturhus Skovlyst, beliggende på Kildevej 51 i Sæby. Det er en begivenhed, der samler lokalsamfundet for at vise sin støtte og taknemmelighed.

Programmet byder på en række taler fra prominente personligheder. Borgmester Birgit S. Hansen fra Frederikshavn Kommune vil holde en tale, efterfulgt af Jan Landberg Svendsen, garnisonskommandant og chef for Flådestationen. Derudover vil Kai Vittrup, tidligere chefpolitiinspektør og tidligere udsendt for FN, give en gæstetale. Der vil også være musikalsk underholdning, som vil bidrage til stemningen.

Efter de formelle taler og musikindslag vil der være mulighed for uformel hygge og samvær. Der vil blive serveret pølser, vand, kaffe og te, så alle kan nyde en hyggelig stund sammen.

Alle er velkomne til at deltage i denne betydningsfulde begivenhed og være med til at vise støtte til Danmarks udsendte. Uanset om man har en direkte forbindelse til udsendte eller ej, er det en oplagt mulighed for at samles og vise sin anerkendelse.

https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/flagdag-for-danmarks-udsendte/

Kilde: Frederikshavn Kommune