Nordjyllands Politi: Nyt fra Skagen - tirsdag den 2. juni

dato

Skagen er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Natten til tirsdag kl. 0300 blev der standset en bil på Peder Skrams gade i Aalborg. Ved henvendelsen kunne patruljen konstatere, at føreren var påvirket. En nærmere undersøgelse viste, at det var euforiserende stoffer føreren var påvirket af.

Manden blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelige at bestemme, hvilke stoffer pågældende var påvirket af. Her ud over kommer det retslige efterspil. I dette tilfælde vil det sandsynligvis ende med en bøde.

Spirituskørsel

Mandag aften kl. 2024 bemærkede en patrulje et køretøj, der kørte ad Nørre Økse Engvej i Halvrimmen. Køretøjet og føreren udviste en adfærd, der fangede patruljens opmærksomhed. Det viste sig, at føreren var så påvirket af alkohol, at det var aldeles uforeneligt med at køre bil. Føreren blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Indbrud i lægekonsultation

I perioden mellem mandag middag og tirsdag morgen blev der lavet indbrud i en lægekonsultation på Sct. Laurantii Vej i Skagen. Gerningsmanden havde brudt et vindue op ind til en frokost stue. Umiddelbart var gerningsmanden ikke kommet videre derfra.

 

Fra frokoststuen blev der stjålet en PH lampe.


Kilde: Nordjyllands Politi