Efterforskning af voldtægts-anmeldelse

Profilbillede

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket intenst en anmeldelse om voldtægt i Skagen.

Det oplyser den efterforsknings-ansvarlige, vicepolitiinspektør Niels Kronborg. 

”Vi modtog tidligt i morges, den 22. juli kl. 04.08, en anmeldelse fra en 20-årig kvinde om, at hun var blevet voldtaget på et hotel i Skagen,” bekræfter vicepolitiinspektøren. 

Nordjyllands Politi indledte øjeblikkelig en efterforskning af denne anmeldelse ude på stedet, hvor politiet fortsat arbejder, ligesom den 20-årige kvinde er afhørt og undersøgt af politi og retsmedicinere.  
 
”Dette efterforskningsarbejde har foreløbig ført frem til, at vi i morges ude på stedet har anholdt fire mænd med tilknytning til det hotelværelse, hvor overgrebet fandt sted,” siger Niels Kronborg, der understreger, at Nordjyllands Politi – af hensynet til efterforskningen og kvinden – ikke på nuværende tidspunkt har mulighed for frigive yderligere detaljer fra efterforskernes aktuelle undersøgelser i sagen.

”Vi er stadig på et tidligt stadie i efterforskningen. Og vi har et stort arbejde foran os med at klarlægge de nærmere omstændigheder af hele forløbet. Anmeldelser om voldtægt tager vi meget alvorligt – og derfor skal vi have efterforsket  sagens omstændigheder særdeles grundigt,” pointerer vicepolitiinspektøren, der også understreger, at efterforskningen vil vise, hvorvidt der er skal rejses sigtelse mod en eller flere af de aktuelt anholdte. 

Og det er dette efterforskningsarbejde, der skal danne grundlag for en stillingtagen til mulige fremstillinger i grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer af hensynet til den igangværende efterforskning.  

Pressens kontaktperson:
* Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5124 7690
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi