Torsdag den 17. oktober kl. 18.00 inviterer Plesners Badehotel til en aften, hvor efterårets råvarer er i centrum. I de hyggelige omgivelser kan gæsterne se frem til en 5-retters menu, hvor vildt spiller hovedrollen. Hver ret er omhyggeligt sammensat med en vin fra klassiske franske områder.
Eksklusive vine og ekspertkommentarerDen europæiske salgsdirektør for J.P. Moueix i Pomerol, Bertil Corgié, vil være til stede for at kommentere de udvalgte vine. Dette giver gæsterne en unik mulighed for at få indsigt i de eksklusive vine, der ledsager hver ret.
MenuenVelkomst serveres fra kl. 18.00 til 18.30, og herefter følger en gastronomisk rejse gennem fem serveringer:
1. SERVERING
Sprød krokette med and & trøffel
Vin: 2020 Abeille de Fieusal blanc, Pessac-Léognan
2. SERVERING
Risotto med skovens svampe & hjemmerøget dyrekølle
Vin: 2021 "R" de Rieussec, Sauterne
3. SERVERING
Dyreryg med rødbeder, kirsebær & sauce gastrique
Vine: 2021 Annonce de Belair-Monange, St. Emilion & 2019 Charteau La Grave, Pomerol
4. SERVERING
Tørret vildt med gnalling & solbær
Vin: 2018 Chateau Latour a Pomerol, Pomerol
5. SERVERING
Pocheret blomme med krydderkage & brun farin sauce
Vin: Pineau des Charentes 10 års Ruby VV, Cognac
Praktisk information
Dato: Torsdag 17. oktober 2024
Tid: Kl. 18.00
Sted: Plesners Badehotel, Holstvej 8, 9990 Skagen
Entré: 945 kr
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her