Hop af hamsterhjulet, få et 1-1 job som vikar i et privat hjem med respiratorisk overvågning og god løn. Skagen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Løn og vagtrul

Olivia Danmark har sat et stærkt og dedikeret hold, som alle går på arbejde med et stort ønske om at give Christian den bedst mulige dag, med fokus på professionel pleje, omsorg og respiratorisk overvågning med høj kvalitet. Ligeledes har de alle forståelse for, at når man arbejder i et privat hjem, så kræver det også en interesse i, og forståelse for hustruens situation.

Olivia Danmark søger dygtige og stabile vikar til det faste team i forbindelse med sygdom, ferie med mere. Du skal arbejde i 12 timers vagter. Dagvagten møder kl. 07.00-19.00 og nattevagten møder Kl. 19.00-07.00, og det er vågen nattevagt grundet den respiratoriske overvågning.

Olivia Danmark arbejder ud fra værdisættet; Empati, Viden og Tillid, og det skal give mening for dig. På disse links kan du læse mere om, hvad det vil sige at være handicaphjælper i Olivia Danmark. blandt andet om vores overenskomst med FOA.Supervision, personalemøder og teamleder

Olivia Danmark tilbyder dig vikar et job ved et stærkt team og en fast sundhedsfaglig teamleder, du kan sparre med.Hvem er det så, der har brug for din hjælp?

Brugeren hedder Christian, han er 59 år og bor i rækkehus i Skagen midtby med sin hustru og deres skønne og rolige kat Blue. Christian har et værelse for sig selv, hvor der er gode arbejdsforhold og alle nødvendige hjælpemidler, for at kunne udføre den gode og professionelle omsorg og pleje der kræves. Her er ingen stress og jag og mulighed for fordybelse.

Grundet ALS sygdommen har Christian mistet sine funktioner og tale, og er koblet til en respirator døgnet rundt. Udover den respiratoriske overvågning har han også brug for hjælp til al personlig hygiejne.

Christian har humor og har b.la. stor interesse for fodbold især Manchester United og Brøndby er hans favorithold. Han lytter a og til, til musik såsom ACDC og Ozzy Osbourne og er glad for tv-kanalen ID. Christian har som tidligere nævnt ikke noget sprog, men kommunikerer via øjne og mimik.Faglighed, rummelighed og robusthed

Synes du ovenstående lyder interessant, så søg stillingen. Uanset uddannelse eller ej. Dog ser vi gerne, at du har erfaring med, at yde personlig hjælp i eget hjem.

Vi ser gerne at du kan nikke genkende til følgende kvaliteter:

  • Evne til at udføre omhyggelig og god pleje samt omsorg
  • Evne (eller lyst til at lære) at udføre respiratorisk overvågning.
  • Evne til at rumme den psykiske belastning ALS sygdommen er for hustruen.
  • Evne til at løfte i flok med dit team og tage ansvar. Også selv om du arbejder alene.
  • Mødestabillitet. Olivia Danmark har et stort fokus på dette, da vores brugere er afhængige af stabilitet og tryghed.


Ansøgning og kontakt

Send gerne din ansøgning i dag - der er plads til oplæring nu. Vi kalder løbende til samtale, og ansætter når rette kandiat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Janni Lennø på tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær 20, 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1615&ProjectId=146120&DepartmentId=18993&MediaId=4615&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5796652

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet