Marketing & PR-Chef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Ruths Hotel har vi en ambition om at levere kvalitet i alle aspekter. Der er derfor også konstant fokus på at forfine vores koncepter, faciliteter og serviceniveau såvel som den helhedsoplevelse vi leverer året rundt. Trods mere end 100 års drift er Ruths Hotel en virksomhed i forandring, og efterspørgsel samt forventninger har aldrig været større. Vores visioner fortsætter med at udvikle sig – det ligger i vores natur. På både kort og lang sigt er der derfor nye mål, der skal udarbejdes og indfries. I den sammenhæng søger vi nu en marketing og PR-chef, som er topmotiveret til at komme med ombord på vores ambitiøse rejse.

Kort fortalt vil du skulle forme Ruths Hotel udadtil, og sikre at vores renommé opretholder sin førerposition overfor gæster i ind- og udland. Arbejdsopgaverne vil variere - fra projektudvikling og langsigtede initiativer til dagligdagens faste rutiner.

I en klasse for sig selv

På Ruths Hotel ønsker vi at være et fyrtårn i branchen, hvilket kræver, at vi er på forkant med muligheder, efterspørgsel og tendenser. I rollen som marketing og PR-chef vil du være ansvarlig for at udvikle strategiske aspekter såvel som udarbejdelse af vores eksterne kommunikation. Af konkrete arbejdsområder kan nævnes:

 • Marketingstrategi (årshjul) med henblik på at gøre Ruths Hotel attraktiv – alle sæsoner, året rundt
 • Pressestrategi med henblik på at sikre redaktionel omtale
 • Særlig indsats for at sikre eksponering af Ruths Hotel som en ekstraordinær arbejdsplads og elevplads
 • Særlig indsats i forhold til at styrke kendskab til Okê (nationalt og internationalt)
 • Strategisk samarbejde med aktører i hotel- og restaurationsbranchen
 • Løbende opdatering og udvikling af vores website og online booking-modul
 • Udarbejdelse af vores månedlige nyhedsbrev samt content til SoMe (Facebook, Instagram, YouTube & LinkedIn)
 • Udarbejdelse og optimering af kampagner og annoncering (digitalt og på tryk)
 • Koordinering af udarbejdelsen af Ruths Hotels eget magasin
 • Øget rekrutteringsindsats i forbindelse med opførelse af nyt personalebolig-projekt
 • Udarbejdelse af strategi for rekruttering samt formulering af jobopslag
 • Opsøgende salgsarbejde i forbindelse med møder og konferencer

Det er en topprioritet at vores hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier afspejler det attraktive ved hver årstid. Ruths Hotel har fået bred eksponering via TV2s programserie, og der er løbende avisartikler, madanmeldelser etc., hvilket skal anvendes så konstruktivt som muligt. I den forbindelse søger vi en kandidat, der kan byde ind med udarbejdelse af content i form af tekst, billeder og interessante vinkler. Øvrige marketing-relaterede arbejdsopgaver er ligeledes en fast del af jobbet, altid med fokus på at alle kontaktpunkter er både opdaterede og indbydende; brochure, skilte, menukort etc.

Forventninger til os, og forventninger til dig

På Ruths Hotel bliver du en del af en kultur, hvor der lægges vægt på, at alt personale får ansvar for at dygtiggøre sig inden for hver deres fagområde. Dette suppleres af et højt ambitionsniveau og et højt tempo. Du vil indgå i et team, hvor dedikation og faglig stolthed skaber et stærkt fællesskab. Vi tør derfor også godt garantere et dynamisk arbejdsmiljø med ideelle betingelser for at skabe udvikling og succesfulde resultater. Du vil herudover på ledelsesplan være involveret i den daglige drift af et hotel, brasserie og gourmetrestaurant, som året rundt leverer kvalitet på højeste niveau.

Der stilles krav til relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. I tillæg forventer vi en oprigtig dedikation i forhold at være med til at udvikle vores virksomhed og vores branche. Øvrige aspekter, som vægtes højt er:

 • Høj arbejdsmoral og naturlig nysgerrighed
 • Flere års erfaring med marketing og strategisk kommunikation
 • Erfaring og kreativitet ift. SoMe og online annoncering
 • Interesse og gerne erfaring ift. forretningsudvikling
 • Gerne erfaring relateret til turisme, oplevelser og/eller service
 • Evnen til at holde overblik, selv i pressede situationer

Dato for opstart aftales nærmere. Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn aftales i henhold til kvalifikationer. Ansøgningsfrist er den 10. december. Ved opstart kan vi tilbyde personalebolig.

Send venligst ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt Tom Boye, CEO, på tlf. +45 8177 4874 eller via job@ruths-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ruths Hotel, Hans Ruths Vej, 9990 Skagen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948545

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet