Motiverende leder til høj-klasset restaurant med fokus på gæsteoplevelser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en motiverende leder med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i høj klasse, så er det dig vi søger.

Vi har både a la carte og selskaber, som hovedsageligt er bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet. Du formår at holde hovedet over vandet, også når der går fisk i den.

Der er tale om et ansvar i en organisation, hvor du i samarbejde med restaurantens General Manager, skal sikre en sund driftsøkonomi igennem motiverede medarbejdere og glade gæster. Dine væsentligste opgaver er synlig og motiverende ledelse, i en fælles opgave om at levere værtskab der opfylder gæsternes forventninger, og gerne mere til.

Det kræver, at du har et stort energiniveau, et godt overblik samt en evne til at finde de gode løsninger på de ledelsesmæssige opgaver.

Du skal være udadvendt og god til at kommunikere.

Du har erfaring fra Hotel og-eller restaurationsbranchen Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

  • Daglig drift af restauranten
  • Udvikling og fastholdelse af dit team
  • Kvalitetssikring af koncept og gæsteoplevelser
  • Varebestillinger og status
  • Servicering

Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på trivsel for vores ansatte.

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du en motiverende leder med faglig stolthed som brænder for gæsteoplevelser i høj klasse, så er det dig vi søger.

Vi har både a la carte og selskaber, som hovedsageligt er bestående af gode klassiske retter med fisk og skaldyr, hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet. Du formår at holde hovedet over vandet, også når der går fisk i den.

Der er tale om et ansvar i en organisation, hvor du i samarbejde med restaurantens General Manager, skal sikre en sund driftsøkonomi igennem motiverede medarbejdere og glade gæster. Dine væsentligste opgaver er synlig og motiverende ledelse, i en fælles opgave om at levere værtskab der opfylder gæsternes forventninger, og gerne mere til.

Det kræver, at du har et stort energiniveau, et godt overblik samt en evne til at finde de gode løsninger på de ledelsesmæssige opgaver. Du skal være udadvendt og god til at kommunikere.

Du har erfaring fra Hotel og-eller restaurationsbranchen Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

  • Daglig drift af restauranten
  • Udvikling og fastholdelse af dit team
  • Kvalitetssikring af koncept og gæsteoplevelser
  • Varebestillinger og status
  • Servicering

Vi tilbyder en spændende stilling i en restaurant hvor der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tonen er uformel og strukturen i virksomheden er flad. Du bliver en del af et stærkt team med glade kollegaer, hvor vi har fokus på trivsel for vores ansatte.

Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skagen Fiskerestaurant v/Jesper Carl Winter, Fiskehuskajen, 9990 Skagen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080321

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet