Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Skagen - tirsdag den 2. februar

Profilbillede
dato

Skagen er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

Tirsdag morgen kl. 0508 blev der konstateret indbrud i en villa på Gammel Viborgvej i Svvenstrup ved Aalborg. Gerningsmanden havde opbrudt en terrassedør med en skruetrækker, og igennem terrassedøren skaffet sig adgang til villaen. Gerningsmanden havde været rundt i hele huse og havde desuden brudt op ind til et opbevaringsrum. Der blev stjålet tablets, kreditkort og en del anden elektronik fra stedet.

Færdselsuheld

Mandag aften kl. 1815 skete der et færdselsuheld på Skagen Landevej i Bjergby ved Hjørring. Den ene part kørte ad motorvejsafkørslen og ville standse ved Skagen Landevej. Dette lykkedes imidlertid ikke, da føreren ikke havde taget nok højde for det glatte føre. Han fortsatte ud i krydset og påkørte den anden part der kørte på Skagens Landevej. Der opstod betydelig materiel skade på begge køretøjer, men ingen personer kom til skade ved uheldet

Glatføreuheld

Mandag eftermiddag skete der endnu et glatføreuheld i Vendsyssel. På Tverstedvej ved Uggerby Åvej v. Hirtshals kørte der en personbil ad Uggerby Åvej i Nordlig retning. En anden personbil kørte ad Tverstedvej mod vest og i krydset kunne den bil der kørte ad Uggerby Åvej ikke standse i tide grundet det glatte føre og påkørte derved den anden part. Der skete stor materiel skade ved uheldet. Ingen personer kom til skade.



Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi