Røveri i Skagen – to personer anholdt

Profilbillede
dato

Under et indbrud i Skagen, tidligt mandag morgen, kom to indbrudstyve kortvarigt i karambolage med beboerne i huset. Efter en kort, men effektiv, efterforskning kunne Nordjyllands Politi samme dag anholde to personer i sagen. De fremstilles nu i grundlovsforhør.

Mandag morgen, omkring kl. 03.55, vågnede et ægtepar på Torkildsvej i Skagen ved, at der var mærkelige lyde i deres hus. Da de stod op for at undersøge det nærmere, overraskede de to indbrudstyve, som straks stak af fra stedet. 
I forbindelse med flugten blev ægteparret, som er i 70-erne, skubbet omkuld på voldsom vis. De fik begge knubs og er naturligvis rystede over den voldsomme oplevelse.

De to indbrudstyve havde samlet flere PH-lamper sammen, men fik angiveligt kun en enkelt lampe med sig.

Sagen blev efterforsket i løbet af den følgende dag, og mandag eftermiddag kl. 14.24 anholdt Nordjyllands Politi en 29-årig lokal mand i Skagen, som blev sigtet for røveri.
Senere samme dag, kl. 19.57, blev der foretaget anholdelse af 27-årig mand, ligeledes i Skagen. Også han blev sigtet for røveri. Begge personer fremstilles i grundlovsforhør i dag tirsdag kl. 11:30 ved Retten i Hjørring. Der anmodes om lukkede døre i grundlovsforhøret, hvorfor der ikke kan gives yderligere oplysninger om sagen.

Politikommissær Peter Skovbak fra Efterforskningscenter Frederikshavn siger om sagen: 
”Vi ser meget alvorligt på kriminalitet, som sker i eget hjem, og der blev sat markant ind på at få fundet de mistænkte. Heldigvis havde vi nogle gode spor at gå efter, og jeg er meget glad for, at vi har foretaget de to anholdelser i sagen.”

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi