Sales Manager med fokus på bæredygtigt fiskeri hos MLD - Skab relationer i Skagen og revolutioner trawldrift

Profilbillede
dato

Har du indgående kendskab til fiskeri og flair for teknik? 

MLD’s løsninger til fremtidens trawlfiskeri er i fuld gang med at blive implementeret hos Nordatlantens fiskeskippere. Derfor søger vi nu en erfaren Sales Manager med kendskab til fiskeribranchen, som kan udvide vores tilstedeværelse i Skagen – Danmarks største og vigtigste fiskerihavn.

Hos MLD ser vi os selv som pionerer inden for fjernstyrede trawldøre. Vores mission er at revolutionere trawlfiskeriet med innovative undervandsdroner, der skåner havbunden og -miljøet og samtidig sikrer store brændstofbesparelser for fiskeskipperne.

Har du, som vi, et hjerte, der banker i krydsfeltet mellem sundt havmiljø og fremtidens fiskeri, så har vi en helt unik jobåbning til dig.

Skab gode relationer på kajen i Skagen
Med base i Nordjylland får du som Sales Manager ansvar for at opbygge og udbygge MLD’s relationer på havnen i Skagen – det gælder både til fiskerne og til havnens øvrige aktører. Du kommer til at hjælpe med at demonstrere, sælge og servicere vores teknologisk avancerede trawldroner til fiskeskippere og redere i Nordatlanten.

Du bliver i det hele taget en helt central person i den løbende dialog om videreudvikling af teknologien i fremtidens fiskeri. En ambassadør, om du vil.

Sådan får du succes hos MLD
Du har en klar fordel, hvis du allerede har en solid forståelse for moderne fiskeri og kender til udfordringerne inden for trawlfiskeri. Du har også et godt forspring, hvis du har teknisk forståelse og har erfaring med salgsarbejde og opbygning af langtidsholdbare relationer.

Hos MLD tager vi os tid til at lytte til kunderne, og vi går hele vejen for at sikre, at hver eneste løsning er den rigtige. Det er derfor vigtigt, at du kan lytte – også til dét, der indimellem bliver sagt mellem linjerne. Du skal kunne forstå erhvervet og kunne kommunikere klart og tydeligt – på dansk og engelsk.

Vigtigst er dog, at du er passioneret omkring teknologi, mennesker og et godt havmiljø.

Bliv MLD’s brohoved mellem Norge og Danmark
Dit ansvarsområde bliver både Danmark og Norge. Du kommer til at arbejde ud fra hjemmekontor og dit primære arbejdssted vil være Skagen.

Du bliver det naturlige bindeled mellem MLD’s kunder og vores hovedkontor i Esbjerg, og får adgang til at arbejde med banebrydende teknologi i praksis. Du får en helt unik mulighed for at gøre en reel forskel for vores havmiljø og hjælpe en hel branche ind i fremtiden.

Velkommen ombord hos MLD
Vi har en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og alle medarbejdere opfordres at lufte konkrete ideer og afprøve dét, der kunne blive til de næste innovative løsninger.

For CEO Gregers Baungaard har det været altafgørende at skabe et arbejdsklima, hvor alle glæder sig til at komme tilbage på arbejde igen i morgen. Derfor er teamwork med videndeling på tværs af fagligheder omdrejningspunktet i det daglige arbejde, hvor omgangstonen er venlig, uformel og nærmest hjemlig.

Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår ud fra din erfaring og dine kvalifikationer. Gagepakken omfatter bl.a. bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Tag med på fremtidens fiskeri
Vi er klar og har brug for dig. Så kan du se dig selv i ovenstående, så kontakt Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, allerede i dag for at høre mere om dette unikke job på tlf.: 40 84 01 33 eller pr. mail: auj@skelmose.eu

Det er også til ham, du skal sende dit CV eller LinkedIn-profil til her.

Vi afholder løbende samtaler og lukker aftalen, når vi har den rigtige kandidat. Så vi glæder os til at høre fra dig snarest.

Du kan læse mere om MLD’s banebrydende opfindelse og om teknologien bag her https://mld.one

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skelmose ApS, Porsholtparken, 6740 Bramming

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061822

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet