Skagen Salmon søger en spildevandstekniker til vores helt nybyggede site på toppen af Danmark.

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Vi søger en erfaren og engageret spildevandstekniker til Skagen Salmon, som er under opførelse og indkøring. Vi tilbyder en varierende hverdag med en række forskellige opgaver

Med reference til vores produktionschef, vil du få det daglige ansvar for at servicere og drive vores denitrifikation anlæg. Der er tale om vores eget spildevandsbehandlingsanlæg hvor vi behandler vores spildevand inden det afledes til havet. Processen foregår igennem et eget designet og opbygget samt godkendt anlæg bestående af indtil flere store tanke med tilhørende  skrabebro , sensor monitorering , tilsætning af hjælpestoffer, filtrering af tørstof del og meget andet.

Du har en uddannelse inden for behandling af spildevand  og kommer gerne med erfaring fra en lignende stilling fra en industrivirksomhed, hvor du har arbejdet med spildevand herunder prøveudtagning m.v.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre daglig optimal og rengøring af vores anlæg.
 • Generel vedligeholdelse såvel ude og inde i forhold til optimal drift af anlægget.
 • Sikre teknisk drift på eksisterende og implementerede udstyr.
 • Medvirke i indkøb af reservedele og optimeringer ved og omkring anlægget.
 • Udtage prøver og understøtte proces i forhold til eksterne analyse virksomheder.
 • Udføre arbejdsopgaver samt registrering af vedligeholdelsesopgaver i vores kommende vedligeholdelsessystem.
 • Sikre vandkemi i systemet (kræver væsentlig grad af indsigt i samt forståelse af vandkemi og drift af spildevandsanlæg)

Du er som person:

 • Som person er du selvstændig, god til at indgå i et team, hvor du bidrager med det engagement og den samarbejdsevne, der kræves i en organisation, der er under opbygning. Du er selvstartende og selvkørende og tilbydes den tillid det kræver.
 • Du drives af motivation til at udføre et godt job og trives med udfordring, hvor du selv er med til at finde løsninger og trives godt med ansvar og udfordringer.
 • Du er lokalt forankret og bosiddende indenfor rimelig afstand.
 • Du ønsker at bidrage aktivt til den videre udvikling af selskabet og vores koncept, der har stort fokus på kvalitet, miljø og bæredygtighed.
 • Det er et must at du som kandidat har den helt rigtige faglige baggrund, herunder uddannelse inden spildevandsområdet og 2 eller flere års erfaring. Det betyder også at der skal være bred indsigt i og kendskab til vandkemi – spildevand håndtering.

Ved udvælgelsen af vores nye medarbejder vil vi lægge vægt på godt humør i kombination med de relevante kompetencer i forhold til opgaveløsningen.

Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, på en spændende ny virksomhed som fortsat er under opbygning.

Kan du se dig selv som vores nye kollega, så tøv ikke med at kontakte Direktør Dan Knudsen på nedenstående mail eller telefonnummer. Vi behandler den ledige stillinger løbende med tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontaktperson:   Dan Knudsen                       Mail: dak@skagensalmon.com                               Telefon: +45 29 48 42 77

 

Skagen Salmon er nystartet virksomhed med fokus på opbygning af lakseproduktion fra æg til færdigproduceret laks. Vi sætter en stor ære i, at vores anlæg bygges på et solidt erfaringsgrundlag og dermed er sikkert funderet i teknik, drift og økonomi. Skagen Salmon er grundlagt af en gruppe af investorer, der har den nødvendige kapital til at understøtte såvel virksomhedens byggeprojekter samt den efterfølgende drift.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skagen Salmon - Buttervej 49, 9990 Skagen, Buttervej, 9990 Skagen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912849

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet