Vi søger nye motiverende, nysgerrige og energifyldte kollegaer til klynge Skagen

Profilbillede
dato

Vi søger nye motiverende, nysgerrige og energifyldte kollegaer til klynge Skagen

Hos os tilbyder vi ikke bare en arbejdsplads på samme matrikel- men hele fire spændende steder i Skagen.

Vi har mulighederne for at kunne tilbyde dig mulighed for indflydelse på egen vagter, størrelse på din løn, antal timer og give dig et indblik i en travl men spændende hverdag, med indhold og mening- i selskab med de skønneste kollegaer, men ikke mindst med borgere i Skagen der har brug for dig og din hjælp.

Der er rig mulighed for at få de nødvendige erfaringer- eller afklaringer på dit kommende karrier valg- eller karrierevej. 

Du har nu muligheden for at blive en del af et stærkt fællesskab, har du lyst og mod så tør vi godt love dig at oplevelserne og erfaringerne blive mange.

Du vil få en god oplæring igennem vores introprogram samt nødvendige kurser, og vil følge vores dygtige og faglig stærke medarbejder. 

Du vil blive oprettet i vores fælles system ”Simple Plan” hvor der tilbydes vagter 4 uger frem og derimellem ved akut brug for hjælp.

Lønnen er efter gældende overenskomst med dertil svarende tillæg.

Der er gode muligheder for at tjene mange penge, samtidig med at man har indflydelse på egen arbejdstider.

Velkommen til klynge Skagen

Lindevej er Skagens mindste plejecenter som består af 20 faste boliger og en hotelbolig. Boligerne er fordelt på 3 små huse med 7 lejligheder i hver enhed. Der er en personalegruppe på ca. 21 medarbejder fordelt på dag, aften og nat. Vores faglige baggrund spænder bredt, her finder du medarbejder med uddannelser som SSH, SSA, Pædagog, sygeplejerske og kok. 

Skagen hjemme og sygepleje har en personalegruppe på ca. 80 medarbejder, der arbejder dag, aften og nat ugens 7 dage. Vi hjælper ca. 400 borgere i Skagen by, alle med forskellige behov. Vi har flere spændende faggrupper ansat, og er et stærkt godt team med høj faglighed. Vi står klar med en meget god intro til faget. 

Drachmannsvænget er et demensafsnit med 29 beboere.
Drachmannsvænget er et Leve-Bo miljø, hvilket bl.a. betyder at beboerne har reel selv - og medbestemmelsesret, hvor vores indsatser skal være med til at fremme borgerens mulighed for at leve sit liv med kvalitet.

Drachmannsvænget består af 5 små hyggelige huse, der har små terrasser som bliver brugt når vejret tillader det. Der bor 5-6 beboere i hver af husene, hvor det ene hus har en aflastningstue. Beboerne opholder sig en del i fællesrummet, hvor der er mulighed for at lave forskellige små meningsfulde aktiviteter.   

Ankermedet består af en personalegruppe på ca. 40 medarbejdere, hvor der god kultur og et godt arbejdsmiljø, og god kontakt til beboere og pårørende.  Ankermedet af 3 sammenhængende huse med 10 lejligheder i hvert hus, heraf er 26 faste boliger og 4 midlertidige pladser. Du skal have lyst til at arbejde med en bred kategori af beboere, og arbejde med hjælp til selvhjælp. De fysiske rammer er gode, med blandt andet en flot og indbydende gårdhave. 

Er du interesseret så send en ansøgning og vi vil tage en snak med dig om dine tanker og ønsker.

Så vi sammen kan se på netop dine muligheder for en spændende mulighed og fremtid. 

Se med her https://www.facebook.com/share/p/XdcCeCPdJg9QpnNW/?mibextid=WC7FNe

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederikshavn Kommune, C. S. Møllers Vej, 6, 9990 Skagen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004278

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet