Vil I være med til at samle affald, og samtidigt få penge til klubkassen?

Foto: Frederikshavn Kommune.
dato

Foreninger opfordres til at deltage i Ren Natur-konceptet, hvor de kan bidrage til at holde deres lokalområde rent ved at samle affald. Deltagelse i en affaldsindsamling kan også give foreningen en indtjening på 2.500 kr. til deres fælleskasse.

Deltagelse i Ren Natur er enkel. Foreninger skal blot vælge en rute og tilmelde sig. Alt nødvendigt udstyr leveres, og Ren Natur sender guides og videoer for at sikre, at alle ved, hvad der skal gøres.

Udover at bidrage til et renere miljø, kan deltagelse i Ren Natur også styrke fællesskabet i foreningen, give frisk luft og anerkendelse fra lokalsamfundet. De indtjente penge kan bruges til at købe nyt udstyr eller betale for foreningens sommerfest.

I 2023 deltog 500 foreninger fra 53 kommuner i Ren Natur, og de samlede næsten 2 millioner stykker affald. Tilmeld jer en affaldsindsamlingsrute og læs mere om projektet på Ren Natures hjemmeside.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/vil-i-vaere-med-til-at-samle-affald-og-samtidigt-fa-penge-til-klubkassen/
Kilde: Frederikshavn Kommune